Estas aquí
Home > Es noticia > FRANCÉS JOYEROS col·labora amb CEDEC, consultoria estratègica d’empreses, amb l’objectiu d’afermar el seu creixement

FRANCÉS JOYEROS col·labora amb CEDEC, consultoria estratègica d’empreses, amb l’objectiu d’afermar el seu creixement

L’empresa ofereix als seus clients tot tipus de joies, complements i rellotges de marques de reconegut prestigi, comercialitzant els seus productes de forma personalitzada a les seves botigues físiques, gràcies a un equip humà molt compromès i amb gran experiència, així com venda en línia a través del seu portal web.

FRANCÈS JOYEROS, S.L. col·labora des de l’any 2023 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica en gestió, direcció i organització d’empreses familiars i pimes. La intervenció de CEDEC s’ha centrat en la millora de procediments de gestió i organització de la seva àrea economicofinancera per a aconseguir un major control sobre les vendes i compres, consolidar el seu creixement i aconseguir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial.

En el seu treball, CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials, tot això sense oblidar que la propietat, ha de gaudir del seu rol d’empresari en tot el procés de gestió del negoci.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 dels quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la Consultoria d’Organització Estratègica per a empreses familiars i pimes CEDEC, és present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Top