Estas aquí
Home > Cultura > 300 drons volaran la platja de la Barceloneta amb un espectacle tecnològic inèdit a mida per a la ciutat, en el marc de les festes de La Mercè

300 drons volaran la platja de la Barceloneta amb un espectacle tecnològic inèdit a mida per a la ciutat, en el marc de les festes de La Mercè

Els propers dies 22 i 23 de setembre Barcelona acollirà l’espectacle Formes de Barcelona una producció feta expressament per encàrrec de la ciutat a la companyia especialitzada Flock Drone Art. Es tracta d’una coreografia inèdita amb un eixam de 300 drons que la firma estrenarà a les 22.00 h a l’Espigó del Gas. 

L’any passat, Flock Drone Art va participar per primer cop a les festes de La Mercè. Arran de l’èxit aconseguit amb aquell primer espectacle, la proposta d’enguany es podrà veure dos dies en lloc d’un i evitar així aglomeracions de públic.

Formes de Barcelona és una coreografia de llum, música i color inèdita i ideada exclusivament per a la ciutat. Aquesta fusió d’art i tecnologia explora formes geomètriques i les transforma en símbols icònics de Barcelona. Els 300 drons ballaran durant 16 minuts al ritme d’una música original. Tot comença amb formes simples de cercles i quadrats, que es transformen gradualment en les meravelles arquitectòniques de Barcelona. Les formes geomètriques i els símbols barcelonins es fusionen i transformen contínuament, creant una narrativa visual que celebra la interrelació entre art, arquitectura i espai urbà.

Top